Együttműködést kötöttünk az ExVA Kft.-vel.

2021.04.28.

Tovább bővült együttműködő partnereink köre az ExVA Vizsgáló és Tanúsító Kft.-vel, a veszélyes munkaterületek biztonsági specialistáival.

Az ExVA olyan akkreditált tanúsítószervezet melynek tanúsítványai hazánkban, Európában és globálisan is elismertek. A termék vizsgálat és tanúsítás, jogilag szabályozott területen kimagasló színvonalon, az ügyfél igényeit szem előtt tartva zajlik.

ATEX, IECEx, tűzvédelmi tanúsítás, javítóműhely auditálás, szakértés, felülvizsgálat, robbanásvédelmi dokumentáció, zónabesorolás, szakmai konzultáció, szakvélemény, HAZOP illetve SIL Vizsgálatok és Tanulmányok kiadása mind olyan szolgáltatás, amelyekkel az ExVA partnerei rendelkezésére áll.

A fenti témákban megfelelőségértékelést Magyarországon akkreditált státusszal és saját akkreditált vizsgálólaboratóriummal egyedül az ExVA képes biztosítani. Laboratóriumában több mint 150 féle vizsgálatot végeznek.

Egyedi vizsgálóberendezéseket is gyárt, melyeket főleg a külföldi piacnak kínál - ebben világszinten unikális.

Ezek a vizsgálóberendezések lehetővé teszik, hogy a felhasználó már a tervezési fázisban kiszűrje a felmerülő hibát, erre szolgál a gyújtószikravizsgáló berendezés, a precíziós digitális gázkeverők, a minimális résvastagság vizsgálóberendezés és más egyedi ExVA által tervezett vizsgálóberendezés.

Képzett és többéves gyakorlattal rendelkező szakembereinek köszönhetően a legjobbat tudja nyújtani partnereinek, legyen szó erőmű, gáztározó, vegyi- vagy élelmiszeripar, olajfinomítók, töltők, papír- fémipar vagy más a robbanásbiztos berendezések alkalmazásában érintett iparágak egyikéről.

A 2020-as Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát és vele a Kitüntető címet az ExVA két termétermékével - gyújtószikra vizsgáló berendezés és precíziós digitális gázkeverő - is elnyerte.

Bízunk benne, hogy együttműködésünk révén a megfelelőségértékelés újabb területein is korrekt választ tudunk adni felmerülő kérdéseitekre!