Bemutatkozó

Az ACE (Association of Conformity Experts), azaz a Termékmegfelelőségi és Biztonsági Szakemberek Egyesülete 2020. nyarán alakult.

Célunk, hogy a termékmegfelelőséggel és biztonsággal kapcsolatban tevékenykedő szakemberek számára tudjunk naprakész, pontos információkat megosztani a gyártóeszközök jogi megfelelőségével és biztonságával kapcsolatos előírások, eljárások területén.

Tervezzük, hogy rendszeres időközönkét szakmai képzéseket szervezünk, rendezvényeket és konferenciákat tartunk, ahol lehetőségünk nyílik a fent említett információk megosztására. Az ACE által szervezett rendezvényeken való részvétel természetesen nem csak az egyesületi tagok, hanem minden érdeklődő részére biztosítva lesz.

Szeretnénk továbbá, ha tevékenységünk révén közvetlen kapcsolatépítési lehetőséget biztosíthatnánk az érdekeltek és a piacfelügyeleti hatóságok között akár rendezvényeink keretén belül, vagy egyéb formában is.

Reméljük, hogy hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy erősítsük a gyártók és forgalmazók jogkövető magatartását, ezáltal elő tudjuk segíteni a gyártóeszközök és a piacra kerülő termékek megfelelőségét és biztonságát!

Igyekszünk az utánpótlásra is gondolni, a felsőoktatási intézményekkel történő együttműködéseken keresztül terjesztjük a szakmai kultúrát a szakirányú hallgatók körében, valamint igykeszünk felkelteni érdeklődésüket ezen szakterület iránt.

Elköteleztünk magunkat annak érdekében, hogy rendszeres képzések szervezésével folyamatosan ismertessük a követelményeket és a valós, gyakorlati megoldási lehetőségeket is.

Reméljük Te is hasznosnak fogod találni a munkánkat!

CSATLAKOZZ LINKEDIN CSOPORTUNKHOZ!

A csoportban felteheted kérdéseidet, mi pedig igyekszünk utánajárni és megválaszolni azokat! A csoporthoz történő csatlakozás semmiféle kötelezettséggel nem jár!

KÖVESD AZ ACE LINKEDIN OLDALÁT!

Kövesd nyomon egyesületünk életét, valamint az általunk szervezett programokat, hogy ne maradj le semmiről!