Loading...

Köszönjük, hogy ilyen sokan kiöltöttétek kérdőívünket az ACE konferenciájával és jövőbeli programjaival kapcsolatban!

A legtöbben elégedettek voltatok az előadókkal, előadásokkal és a szervezéssel, nem bántátok meg, hogy eljöttetek, köszönjük szépen az elismerő, dicsérő sorokat!

Több kritika érte a kávégépet, erre a jövőben jobban fogunk figyelni; hogy ne legyen gond vele és ne legyen hosszú idejű sorbanállás, úgy döntöttünk, egyáltalán nem lesz többet. 😊

A jövőbeli programokkal kapcsolatban az alábbi visszajelzések érkeztek:

A legtöbben közületek, ha a program időtartama kevesebb, mint 4 óra, akkor online vennétek inkább részt rajta, a 4 óránál hosszabb programon azonban inkább személyesen.

Függetlenül attól, hogy online vagy személyes a program, a legkedvezőbb napok a csütörtök és a szerda.

Amennyiben a program időtartama néhány órás, akkor inkább részletesen szeretnétek egy témáról hallani, míg ha egésznapos, akkor több témáról legyen inkább szó figyelemfelkeltő jelleggel.

Sokan még több gyakorlati bemutató szeretnének, valamint a lézerbiztonság és a robotrendszerek téma volt az, amelyről többen is szívesen hallanátok még bővebbi információkat.

Mindezeket figyelembe véve megkezdtük az őszi/téli időszakban esedékes programok tervezését! Amint lesznek konkrétumaink, azonnal megosztjuk majd Veletek!

 

;
Vissza a hírekhez